Al vanaf 2002 is JCI ‘t Nieuwe Diep actief in en om Den Helder. Meteen vanaf het begin heeft deze club met een aantal projecten een enorme positieve impact gecreëerd voor de regio Den Helder.

JCI (Junior Chamber International) ‘t Nieuwe Diep is een netwerkorganisatie voor ambitieuze actieve/ondernemende mensen tussen de 20 en 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen. En komt elke eerste dinsdag van de maand samen. Elk jaar worden de leden -die zijn opgedeeld in verschillende commissies- onder bezielende leiding van “het bestuur” aangevuurd om zich in te zetten om de diverse doelen tot in perfectie uit te voeren. Onze leden zijn ondernemers, mensen uit het bedrijfsleven en non-profit organisaties gericht op persoonlijke ontwikkeling. Bij JCI ‘t Nieuwe Diep kun je uitstekend netwerken, leren, ontwikkelen en iets positiefs terug doen voor de maatschappij. Naast maandelijkse vergaderingen ondernemen onze leden diverse activiteiten met een sportief, educatief, sociaal, maatschappelijk of cultureel karakter. Denk hierbij aan het organiseren van een spetterend “Gala” en de verkoop van 1000+ chocoladeletters, maar ook het plaatsen van een klimtoren in het Helderse bos, Donkere Duinen.

Nationaal en Internationaal

JCI is een internationale organisatie met circa 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2000 leden. De organisatie is niet politiek of religieus gebonden. JCI heeft als non-gouvernementele organisatie de hoogste adviesstatus bij de Verenigde Naties. JCI Nederland is de nationale overkoepelende netwerkorganisatie voor Nederland.

Huidig bestuur

Approved
Bestuursrol: Voorzitter
E-mail Address: wouterdukers@hotmail.com
Approved
Bestuursrol: Penningmeester
E-mail Address: christofpex@gmail.com
Approved
Bestuursrol: Vice-Voorzitter
E-mail Address: daniellevaessen1@gmail.com
Approved
Bestuursrol: Secretaris
E-mail Address: eric@demusicals.nl